Financial Freedom

aktiv kontroll

ASSET PLANNING
Den sanne velstandsplanen starter med en detaljert veikart for å oppnå dine økonomiske mål. Hvis du er på vei til økonomisk uavhengighet eller allerede er på bakken, er en detaljert plan med korte, middels og langsiktige mål viktig for å være roret av investeringsporteføljen din. Planleggingsprosessen inneholder følgende hovedtrinn:

1) Planlegg en første konsultasjon Normalt møtes to medlemmer av rådgivende team med deg og din partner (hvis aktuelt) for å fastslå din nåværende situasjon og avgjøre om tjenestene våre er tilstrekkelig for dine behov.
2) Identifisering av mål og mål Det neste trinnet er å identifisere dine drømmer og mål og kvantifisere hvorfor. av planen din. Det er viktig å vite hvor vi skal, slik at vi kan gjøre kartet for å komme dit.
3) Samle relevant finansiell informasjon. Hvis du føler deg komfortabel, ber vi om at du deler informasjonen med oss ​​slik at vi tydelig kan forstå det generelle økonomiske bildet. Dette er viktig for å riktig identifisere områder av styrker og svakheter og utvikle den riktige handlingsplanen. Prøver vi å forstå hva? Så vi kan fortsette hvordan.
4) Utvikle og presentere den skriftlige økonomiske planen Vår neste skritt er for teamet vårt å samarbeide for å utvikle en klar handlingsplan. Vi bruker sofistikert planleggingsprogramvare som tar hensyn til potensielle kontantstrømmer, investeringer, pensjon, skatt, helsekostnader, inflasjon og eksisterende planeringsmål for å sikre at porteføljen din er optimalisert for dine behov. I tillegg til din nåværende plan kan vi sammenligne din nåværende tilknytning med vårt anbefalte partnerskap med et hvilket som helst antall mulige alternativer for å bedre bestemme ditt neste trinn. Denne prosessen gir deg i hovedsak informasjon for å ta sikre beslutninger. Denne planen endres hele tiden og vil bli oppdatert ettersom situasjonen din endres.
5) Gjennomføring av anbefalt strategi Det neste trinnet er å avgjøre om du ønsker å ansette Gardius som permanent rådgiver. Etter å ha logget inn, møtes Gardius regelmessig for å vurdere resultatene av investeringen din, oppdatere målene dine og, om nødvendig, presentere flere scenarier. Din TrueWealth-plan vil utvikle seg og endre seg etter omstendighetene dine.

PORTEFØLJEFORVALTNING
Mens TrueWealth-planen er roret til skipet, trenger du en erfaren kaptein ved roret. Fastsettelsen av riktig risikoprofil, kombinasjonen av porteføljen og de enkelte investeringene er grunnleggende for langsiktig suksess.

1) Definer risikoprofilen Vårt team vil jobbe tett sammen med deg for å definere en risikoprofil som passer deg. Ved å undersøke dine nåværende investeringer, tidligere erfaringer og diskusjoner om dine forventninger, bestemmer vi riktig allokering for porteføljen din.
2) Utviklingen av tildelingen I henhold til risikoprofilen og målene dine vil vi opprette porteføljen din ved hjelp av en kombinasjon av våre strategier som inkluderer individuelle aksjer, obligasjonsfond, aksjefond og / eller ETF. Vår tildeling kan omfatte passive strategier med rebalansering, et utvalg av verdier basert på en verdsettelsesmetode og / eller taktiske strategier som bruker en kombinasjon av teknisk og grunnleggende analyse for å bestemme når og hvor investeringer skal tildeles. Det er ingen “best” metode, men Gardius mener at en kombinert tilnærming er viktig for langsiktig suksess.
3) Diskuter forventningene til porteføljen din. Det er viktig at både vårt rådgivende team og du kjenner risikoen oppover og nedover. Kommunikasjonen er nøkkelen. Investeringene stiger ikke bare; Det vil være perioder når porteføljen din vil lide tap. Identifisering av riktig risikoprofil har en innvirkning både oppover og nedover. Vi vil at du skal forstå hva porteføljen din inneholder og hvordan du kan svare på bestemte markedsforhold.
4) Gjennomgang, gjennomgang, gjennomgang Vi kaller deg jevnlig for å arrangere en avtale for å gjennomgå planen og porteføljen din minst en gang i året og minst kvartalsvis. Fornuftig ledelse krever en fast hånd med inkrementelle tilpasninger. Å sende disse justeringene til deg er en svært viktig del av porteføljestyringsprosessen.

1) Schedule an initial consultation Normally, two members of the advisory team will meet with you and your partner (if applicable) to determine your current situation and determine if our services are adequate for your needs.
2) Identification of goals and objectives The next step is to identify your dreams and goals and quantify why. of your plan. It is important to know where we are going so that we can make the map to get there.
3) Gather relevant financial information. If you feel comfortable, we ask that you share your information with us so that we can clearly understand your overall financial picture. This is important to properly identify areas of strengths and weaknesses and develop the correct action plan. Do we try to understand what? So we can continue how.
4) Develop and present the written financial plan Our next step is for our team to work together to develop a clear plan of action. We use sophisticated planning software that takes into account potential cash flows, investments, retirement, taxes, healthcare costs, inflation and existing planning objectives to ensure that your portfolio is optimized for your needs. In addition to your current plan, we can compare your current association with our recommended partnership with any number of possible alternatives to better determine your next step. This process essentially provides you with information to make safe decisions. This plan changes constantly and will be updated as your situation changes.
5) Implementation of the recommended strategy The next step is to determine if you would like to hire Gardius as a permanent advisor. After logging in, Gardius will meet regularly to review the performance of your investment, update your objectives and, if necessary, present additional scenarios. Your TrueWealth plan will evolve and change according to your circumstances.

PORTFOLIO MANAGEMENT
While the TrueWealth Plan is the helm of the ship, you need an experienced captain at the helm. The determination of the appropriate risk profile, the combination of the portfolio and the individual investments are fundamental for long-term success.

1) Define the risk profile Our team will work closely with you to define a risk profile that suits you. By examining your current investments, previous experience and discussions about your expectations, we determine the correct allocation for your portfolio.
2) Evolution of the allocation According to your risk profile and your objectives, we will create your portfolio using a combination of our strategies that include individual stocks, bond funds, stock funds and / or ETFs. Our allocation may include passive strategies with rebalancing, a selection of values ​​based on a valuation method and / or tactical strategies that use a combination of technical and fundamental analysis to determine when and where investments will be allocated. There is no “best” method, but Gardius believes that a combined approach is important for long-term success.
3) Discuss expectations for your portfolio. It is important that both our advisory team and you know the risks upwards and downwards. The communication is the key. Investments do not just rise; There will be periods when your portfolio will suffer losses. Identifying the correct risk profile has an impact both upwards and downwards. We want you to understand what your portfolio contains and how you can respond to specific market conditions.
4) Review, review, review We call you periodically to arrange an appointment to review your plan and your portfolio at least once a year and at least quarterly. Prudent management requires a firm hand with incremental adjustments. Sending these adjustments to you is a very important part of the portfolio management process.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Check Also

Close
Back to top button
Close