Financial Freedom

Oppnå finansiell uavhengighet

Økonomisk uavhengighet er det endelige målet med personlig økonomi. Økonomisk uavhengighet betyr at du kan gjøre det du vil uten å måtte bekymre deg for penger. Arbeidet er frivillig og du blir en mester i din skjebne. Hvem ville ikke like det? Det er et verdig mål å skyte.

Selvfølgelig må de fleste familier bekymre seg om det grunnleggende først. Den gjennomsnittlige husstanden i USA har over $ 16 000 i kredittkortgjeld og $ 28 000 i auto lån. Studentlån har vært ute av kontroll i det siste, med en gjennomsnittlig gjeld på rundt $ 49.000. Mange mennesker kan ikke bidra med $ 3000 for en nødsituasjon, og deres pensjoner er i ruiner. De fleste husholdninger må gjøre alvorlige endringer etter at de slutter å jobbe. De lagde ikke bare nok til å opprettholde sin livsstil.

Med alle disse problemene er det forståelig at finansiell uavhengighet ikke er på radar av en gjennomsnittlig person. Selvfølgelig er våre lesere på ingen måte gjennomsnittlig. Når du leser dette, er du på rett vei til å bli økonomisk uavhengig. Selv om du fortsatt ikke er rundt, har du allerede tatt det første skrittet for å utdanne deg selv. Så snart noen gjør sin økonomiske uavhengighet sitt mål, vil de følge fantastiske ting.

Så, hvordan får du den økonomiske uavhengigheten til din plassering? Først må du ta vare på det grunnleggende. Gjeld er et stort problem og kan betales. Jeg vet mange bloggere som har satt målet om å betale gjeld og oppnå dem. Det er ikke lett, men du vet at det er mulig fordi mange mennesker har gjort det. Etter å ha betalt en gjeld med stor interesse, kan du ta de neste skrittene mot økonomisk uavhengighet. Her er 7 måter å oppnå økonomisk uavhengighet på.

Leve en sparsommelig livsstil
Den enkleste måten å oppnå økonomisk uavhengighet er å kontrollere kostnadene dine. Mange har ingen anelse om hvordan de bruker pengene sine hver måned. De ser bare hvordan deres lønnsslipp kommer inn og alle pengene blir brukt i slutten av måneden. Jeg visste ikke hvor mye mat jeg brukte før jeg begynte å holde oversikt over utgiftene våre. Det kan være åpenbart å se hvor alle pengene dine har forsvunnet.
Hvis du bare er på vei til økonomisk uavhengighet, bør du holde styr på dine månedlige utgifter. Du må redusere den, eller i det minste holde den stabil, så du har mulighet til å lagre. De fleste øker sine utgifter sammen med sin voksende inntekt, og det er feil måte. I stedet bør du minimere inflasjonen i livsstil og konvertere disse økene til investeringer. Investeringene vil generere inntekter som vil hjelpe deg med å oppnå økonomisk uavhengighet.

En annen grunn til at det er viktig å holde oversikt over utgiftene dine, er at det gir deg mulighet til å måle fremgangen mot økonomisk uavhengighet. Formelen er enkel. Økonomisk uavhengighet begynner når nettoverdien overstiger 25 ganger årlige utgifter. Selvfølgelig ville det være bra å ha et manøvreringsrom hvis du skulle pensjonere for tidlig, men det er et annet problem.

Merk: En sparsom livsstil betyr ikke at det skal være billig. Det betyr bare at du må spare og investere en stor del av inntektene dine. Hvis du tjener en million dollar i året, kan du leve komfortabelt og spare 50% av inntektene dine.

Øk inntektene dine.
For de fleste er en god karriere den beste måten å øke inntektene på. Noen karrierer er spesielt egnet for økonomisk uavhengighet. Disse karriere krever ikke 10 års trening og betalingen øker raskt i de første årene.
Finansanalytiker, investeringsbank og andre høyfinansielle yrker.
Ingeniør og IT
Hva synes du er et godt løp for FI?
Jeg tror at ingeniør- og finanssektoren er perfekt for tidlig økonomisk uavhengighet. De jobber hardt i begynnelsen, og kampanjene kommer raskt i begynnelsen. I ingeniørfag faller lønnsskalaen etter omtrent et tiår, og du må påta deg flere lederroller for å få mer inntekt. Gode ​​sjekker er ideelle for sparere fordi du kan investere i 20 år. Imidlertid har disse karriere en høy utbrenthet, noe som krever at ingeniører forbereder seg på førtidspensjonering i alle tilfeller. Jeg har ikke direkte erfaring med høy finans, men disse menneskene ser ut til å bruke mye penger tidlig i karrieren

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Check Also

Close
Back to top button
Close